Υγιής και πιο χαμογελαστή από πότε η Ασμα Ασαντ και με έναν σταυρό για δαχτυλίδι υποδέχεται τα παιδιά της Συρίας

Freepen.gr - Το ζεύγος Ασαντ υποδέχθηκε στη Δαμασκό χθες ένα γκρουπ μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των οποίων οι πατέρες έδωσαν τη ζωή τους στον πόλεμο για τη Συρία. Τα παιδιά συνοδεύονταν από τους γονείς τους και το κλίμα υπήρξε ιδιαίτερα εγκάρδιο. 

Η 44χρονη, Ασμα Ασαντ επανέρχεται πλέον ανανεωμένη μετά την περιπέτεια της και δίχως πλέον να φορά μαντήλι που να καλύπτει το κεφάλι της. Επίσης αρκετοί σχολιαστές σημειώνουν το δαχτυλίδι με τον σταυρό στο αριστερό της χέρι.







Η πρώτη κυρία της Συρίας παραχώρησε πρόσφατα την πρώτη της συνέντευξη στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο μιλώντας για την εμπειρία της με τον καρκίνο του μαστού και το πως η ίδια από βρέθηκε από εθελόντρια σχετικών δράσεων να πρέπει, όπως σημειώνει, να εφαρμόσει όσα συμβούλευε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail