Την άλλη φορά ας ξαπλώσουν ο Μητσοτάκης και η Μέρκελ για μεγαλύτερο σεβασμό

Ας φανταστούμε τον ηγέτη κάθε χώρας όρθιο, ως όφειλε, στην ανάκρουση του ύμνου και την Μέρκελ καθιστή, λόγω προβλήματος. Η Γερμανία θα φαινόταν υποδεέστερη και πιο αδύναμη από κάθε άλλη χώρα. Το ίδιο θα γινόταν αν η μανδάμ κρατούσε ένα μπαστούνι, για να στηρίζεται.

Γιατί η εικόνα έχει τον συμβολισμό της.

Για να μην φανεί λοιπόν η Μέρκελ και άρα η Γερμανία υποδεέστερη γράφει στα παλιά της τα παπούτσια κάθε κανόνα πολιτικής ευπρέπειας και σεβασμού και υποχρεώνει όλο τον κόσμο να κάθεται όπως και αυτή στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Ορθιος δεν στέκεσαι μπροστά στην σημαία μόνο όταν είσαι πεθαμένος.

Η μανδάμ μια χαρά στέκεται στα δύο ποδάρια της, όπως έχουμε δει. Να αφήσει τα σημειολογικά τύπου "δείτε τί κάνει ο αρχηγός" για τους γίδες τους Γερμανούς.

Ο Μητσοτάκης δεν σεβάστηκε το ανύπαρκτο πρόβλημα της μανδάμ, αλλά την εικόνα που θέλει η ίδια να περάσει. Μπράβο. Την άλλη φορά ας ξαπλώσουν κιόλας για μεγαλύτερο σεβασμό.

Ελένη Παπαδοπούλου
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail