Η ανθρώπινη ασπίδα των Κούρδων στα σύνορα φωνάζει: Ο Ερντογάν θέλει να μας σφάξει (η Δύση κωφεύει)

Freepen.gr - Η ανθρώπινη ασπίδα που ξεκίνησε από τα σύνορα στο Serekaniye ενάντια στις απειλές του τουρκικού κράτους κατά της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας συνεχίζεται για 5η ημέρα. Οι άνθρωποι από το Dirbesiye και το Til Temir συνέχισαν τη δράση χθες και πλέον παρέδωσαν την σκυτάλη στους κατοίκους των Hasake, Hol και Shaddadi.

Όπως μεταδίδει το anf, ο κ. Mihemed Seid μίλησε εξ ονόματος της ομάδας από το Dirbesiye και το Til Temir δηλώνοντας: "Το τουρκικό κράτος σκοπεύει στη σφαγή των λαών της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας. Υποσχόμαστε στους λαούς της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας και στις SDF ότι δεν θα αφήσουμε τους Τούρκους εισβολείς και θα υποστηρίξουμε τα στρατεύματά μας». Ο Seid κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει τις ανθρώπινες ασπίδες.

Ο Μουσταφά Εχμέτ από την Hasake ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στη δράση και είπε: "Ο Ερντογάν και το τουρκικό κράτος πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να εισέλθουν στα εδάφη μας".

Ο Εχμέτ πρόσθεσε ότι το τουρκικό κράτος σκοπεύει στη σφαγή των λαών της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας με το πρόσχημα της ασφαλούς ζώνης και πως κανείς δεν αγοράζει τα ψέματά τους.

Κι ενώ χιλιάδες άνθρωποι φωνάζουν επί εβδομάδες, η Δύση (κάνει ότι) δεν ακούει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail