Εντελώς τραγική η Τουρκία δήλωσε ότι θα παραμείνει στο παρατηρητήριο που έχουν αποκόψει οι Σύριοι


Freepen.gr - Η Τουρκία θα διατηρήσει την παρουσία της στο ένατο παρατηρητήριο στη συριακή πόλη Morek, παρά το γεγονός ότι ο συριακός στρατός ανέλαβε τον έλεγχο της πόλης Χαν Σέικουν, που βρίσκεται στην βορειοδυτική επαρχία Idlib της χώρας, δήλωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

"Η ένατη θέση παρακολούθησης στην πόλη του Morek παραμένει στην αρχική της θέση παρά την πτώση της πόλης. Ο συριακός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο της πόλης του Χαν Σέικουν" δήλωσε ο Ακσόι.

Ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά όταν ρωτήθηκε πώς η θέση παρατήρησης θα συνεχίσει να λειτουργεί αφού η πόλη πλέον πέρασε στον έλεγχο της Δαμασκού.

Μια τοπική στρατιωτική πηγή του almasdarnews δήλωσε την Τετάρτη ότι τα συριακά στρατεύματα είχαν τώρα περιβάλλει πλήρως τις πόλεις Latmenah, Kafr Zita, Latmeen και Morek στο βόρειο τμήμα της επαρχίας Hama, που συνορεύει με το Idlib στα νοτιοδυτικά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail