Πούτιν-Ερντογάν: Στη Μόσχα τον κερνά παγωτά και στη Συρία του βομβαρδίζει και δεύτερο παρατηρητήριο

Freepen.gr - Συριακά / ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν το τουρκικό σημείο παρατήρησης αριθ. 10 στο Shir Maxar στο Idlib όπως μεταδίδει το κουρδικό πρακτορείο ANF.

Παρόλο που δεν ήταν άμεσα σαφές εάν ο βομβαρδισμός είχε ως αποτέλεσμα θανάτους ή τραυματισμούς, οι εκθέσεις έρχονται μέσα από τη συνεχή εναέρια δραστηριότητα στην περιοχή.

Το τουρκικό σημείο παρατήρησης αριθ. 9 στο Morek παραμένει επίσης περικυκλωμένο από το συριακό στρατό και τη Ρωσία από τις 20 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συριακός στρατός και οι ρωσικές δυνάμεις είχαν στοχεύσει και το 8ο τουρκικό σημείο παρατήρησης πριν από έξι ημέρες.

Τονίζεται ότι ο σημερινός βομβαρδισμός έρχεται μετά την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Recep Tayyip Erdoğan στη Μόσχα με το Idlib στην ημερήσια διάταξη του ταξιδιού.

Η Τουρκία από την πλευρά της διαψεύδει ότι το παρατηρητήριο δέχθηκε επίθεση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail