Η Ελλάδα δεν είναι υποχρεωμένη να δεχθεί ανθρώπους από χώρες που διενεργούνται ελεύθερα εκλογές

3557203 / pixabay
Οι ιδεοληψίες των εθνομηδενιστων διευκολύνουν τους πατριδοκάπηλους με αποτέλεσμα να μη φαίνεται φως από πουθενά. Η αριστερά τιμά το Βελουχιώτη ξεχνώντας ότι στο λόγο του στη Λαμία μίλησε για πατρίδα, για την ελληνική φυλή και τη συνέχειά της. Δεν μπορεί να μην πιστεύεις σε πατρίδα και να επικαλείσαι το Βελουχιώτη.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Δεύτερον η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, της Μικρασίας και της Ανατολικής Θράκης που ξεκίνησε οργανωμένα από το 1914 και εξαγγέλθηκε στο συνέδριο των Νεοτούρκων στην κατεχόμενη Θεσσαλονίκη το 1911 δεν έγινε επειδή ο ελληνικός στρατός πήγε στη Σμύρνη το 1919.

Τρίτον οι Έλληνες της Σμύρνης αν έμεναν στον τόπο τους θα ήταν νεκροί. Η πατρίδα τους πουλήθηκε από τη μητρόπολη. Αυτό δε σημαίνει ότι οι πραγματικοί πρόσφυγες δεν είναι καλοδεχούμενοι αλλά πως πρέπει να υπάρχει ευαισθητοποίηση και για την απελευθέρωση των πατρίδων τους.

Εν τέλει όπως καμία χώρα δεν είναι υποχρεωμένη να δεχτεί φτωχούς Έλληνες, η Ελλάδα δεν είναι υποχρεωμένη να δεχθεί ανθρώπους από χώρες που διενεργούνται ελεύθερα εκλογές. Τα πράγματα είναι απλά, οι ιδεοληψίες τα κάνουν περίπλοκα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail