Τρισδιάστατο πρωτότυπο του πρώτου αυτοχθόνου αυτοκινήτου της Τουρκίας που αποκαλύφθηκε


Freepen.gr - Το πρώτο πρωτότυπο 3D του αυτόχθονου αυτοκινήτου της Τουρκίας παρουσιάστηκε σε συνεδρίαση του συμβουλίου της εταιρείας που δημιουργήθηκε για την ανάπτυξη του εθνικού αυτοκινήτου, ανέφερε τη Δευτέρα το ανεξάρτητο ειδησεογραφικό site T24.

Το μοντέλο του αυτοκινήτου, που βασίζεται σε κλίμακα 1: 4, παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση της TGG της Τουρκικής Ομάδας Επιχειρηματικής Συνεργασίας (TOGG), την Τετάρτη, παρόντος του υπουργού Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Τουρκίας, Μουσταφά Βάρανκ.

Η παραγωγή του πρώτου εγχώριου αυτοκινήτου της Τουρκίας, το οποίο θα είναι ηλεκτρικό με εύρος 500 km, αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2021 και θα καταστεί διαθέσιμο για εμπορικές πωλήσεις το 2022.

Το TOGG περιλαμβάνει τους κατασκευαστές οχημάτων BMC, Anatolia Endüstri Holdings, Kıraça Holding, Türkcell και Zorlu Holding, όλες εταιρείες που απολαμβάνουν καλές σχέσεις με το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) της Τουρκίας.

Το έργο συντονίζεται από τον Rifat Hisarcıklıoğlu, τον επικεφαλής της Ένωσης Επιμελητηρίων της Τουρκίας.

Το πρωτότυπο του αυτοκινήτου εξετάστηκε και το συμβούλιο TOGG έλαβε πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, ανέφερε ο Βάρανκ.

Ο Hisarcıklıoğlu είπε ότι το πρωτότυπο του αυτοκινήτου θα παρουσιαστεί στο κοινό μέχρι το τέλος του έτους.

Το εμβληματικό έργο αναμένεται να προσφέρει απασχόληση σε 20.000 άτομα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail