Έλληνες ομογενείς στην Αυστραλία κάλεσαν καθηγητή να μιλήσει για τη...μη ελληνικότητα των αρχαίων Μακεδόνων!

Γκάφα ολκής από τους "υπεύθυνους" στην Ελληνική παροικία της Μελβούρνης, οι οποίοι επέλεξαν τον καθ. Ι. Worthingon για να δώσει διάλεξη με θέμα την αρχαία Ελληνική ιστορία ως την Ρωμαϊκή περίοδο στο Greek Centre.

Όπως αποκαλύπτει το History of Macedonia, ο Worthington μάλιστα στο τελευταίο του βιβλίο έφτασε σε σημείο να υποστηρίζει πως "οι αρχαίοι Μακεδόνες μπορεί να ήταν...Σλάβοι (!) που ήρθαν σε επαφή με τους Έλληνες και υιοθέτησαν τον πολιτισμό τους."

Aνάλογης "σοβαρότητας" είναι και το κείμενο του Worthington που συνοδεύει την ανακοίνωση για την διάλεξη του και "διαφημίζεται" από αρκετά τοπικά Ελληνικά ΜΜΕ.

"But in 338 that forever changed when Philip II of Macedonia defeated a GREEK ARMY at Chaeronea to impose Macedonian hegemony over Greece. The Greeks then remained under Macedonian rule until the new power of the Mediterranean world, Rome, annexed Macedonia AND Greece into its empire".

Πραγματικά για γέλια και για κλάματα...

https://neoskosmos.com/…/free-lecture-about-the-fall-of-at…/

https://www.greekcommunity.com.au/…/663-athens-falls-to-rom…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail