Ο Ερντογάν δε μιλά ξένη γλώσσα αλλά σέρνει τη Γερμανία από τη μύτη, οι δικοί μας υποκλίνονται στα γερμανικά

Είναι αναγκαίο και ωφέλιμο ένας διπλωμάτης να μιλάει τη γλώσσα της χώρας στην οποία στέλνεται ως εκπρόσωπος της χώρας του. Όμως ένας ηγέτης κρίνεται όχι από την ικανότητα ομιλίας ξένων γλωσσών ή από την ύπαρξη γραβάτας αλλά από την ικανότητα εκπροσώπησης των συμφερόντων της χώρας του.

Προσωπικά τρομάζω πάντως όταν ακούω να μας παρουσιάζουν ως πλεονεκτήματα ενός πρωθυπουργού το ντύσιμο και τις ξένες γλώσσες που μιλά. Θα προτιμούσα να άκουγα σχετικά με την ικανότητά του στις διαπραγματεύσεις προς όφελος της χώρας.

Θα ήθελα να ενημερωθώ για ένα έξυπνο και εφαρμόσιμο σχέδιο ανάπτυξης που να ωφελεί τους πολλούς και όχι τους λίγους. Ο Ερντογαν δε μιλάει καμία ξένη γλώσσα αλλά μια χαρά σέρνει τους Γερμανούς από τη μύτη όπως έκαναν πάντα οι Τούρκοι ενώ οι ηγέτες μας μια ζωή έκαναν υποκλίσεις στους Γερμανούς χωρίς ποτέ να διεκδικήσουν το δίκιο μας προσβάλλοντας το αίμα που χύθηκε.

Μελίνα Κονταξή
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail