Η επερχόμενη καταστροφή στο Ιντλίμπ όργισε τους τρομοκράτες που ξεκίνησαν πάλι τις φρικτές εκτελέσεις

Freepen.gr - Ένα νέο βίντεο δημοσιοποιήθηκε από τους τζιχαντιστές στο οποίο αποκεφαλίζουν δύο στρατιώτες του Συριακού Αραβικού Στρατού (ΣΑΑ) που έχουν συλληφθεί στη βόρεια περιοχή της Συρίας στο βορειοανατολικό τμήμα του Λατοκρατικού Λατοκίου.

Το φρικτό υλικό κυκλοφόρησε σε πολλά δίκτυα κοινωνικών δικτύων, όπως το Twitter και το Facebook.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οι τρομοκράτες υπέστησαν πολλές ήττες στη βόρεια Συρία από τα χέρια του Συριακού Αραβικού Στρατού και φαίνεται ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες.

Η επίθεση του Συριακού Στρατού έχει ανοίξει το δρόμο για τα στρατεύματά του ώστε να εισέλθουν στο Ιντλίμπ από δύο διαφορετικούς άξονες, ενώ ταυτόχρονα στεγανοποιούν τη βορειοδυτική περιοχή της Χάμα.

Όπως φάνηκε στο παρελθόν (π.χ. επίθεση στο Χάλεπι το 2016), οι τρομοκράτες προσφεύγουν συχνά σε αυτές τις φρικιαστικές τακτικές ως απάντηση στα δεινά των πεδίων μάχης.

Ο Συριακός Στρατός την άνοιξη του 2018 είχε απελευθερώσει το 1/3 της επαρχίας του Ιντλίμπ και συγκεκριμένα το νοτιο-ανατολικό κομμάτι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail