«Αλβανο-τουρκική αδελφοσύνη»

Οργανισμοί και ιδρύματα από την Τουρκία συνεχίζουν να διανέμουν συσκευασίες κρέατος για το Κουρμπάν σε άπορες οικογένειες σε διάφορες πόλεις της Αλβανίας, γράφει η τουρκική TRT στην αλβανική γλώσσα.


Ο εκπρόσωπος Θρησκευμάτων της τουρκικής πρεσβείας στα Τίρανα, Μπεκίρ Γιανιλμάζ, δήλωσε ότι η διαμοίραση κρέατος με αφορμή του κουρμπάν Μπαϊράμ είναι ένα καλό παράδειγμα της καλοσύνης και της αδελφοσύνης του τουρκικού λαού προς τους Αλβανούς.

«Σήμερα θα διανέμουμε δώρα του Κουμπάν από το Ίδρυμα της Προεδρίας των Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας για τους αδελφούς μας στην Αλβανία.

Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα για πραγματοποιείται σε ετήσια βάση ως απόρροια της αλβανο-τουρκικής αδελφοσύνης. 

Ελπίζουμε αυτό το είδος της συνεργασίας, αυτό το είδος της αδελφότητας, να προχωρήσει περαιτέρω, γιατί η αδελφοσύνη, η φιλία μας, είναι πολύ παλιά και θα συνεχισθεί στο μέλλον μεταξύ των δύο χωρών», είπε ο Γιανιλμάζ.

Το τουρκικό ίδρυμα έχει σφάξει 10 βόδια στην Αλβανία και το κρέας το διένειμε σε 350 οικογένειες οι οποίες έχουν ανάγκη στην περιοχή των Τιράνων, όπως σημειώνεται.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.