Κατέρρευσε κήπος στην Καππαδοκία κι εμφανίστηκε η υπόγεια πόλη

Freepen.gr - Μετά την κατάρρευση του κήπου ενός σπιτιού στην πόλη Calis της περιοχής Avanos του Nevsehir (Νεοκαισάρεια) εμφανίστηκε μια υπόγεια πόλη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν από το πρακτορείο ΙΗΑ, το συμβάν έλαβε χώρα στη γη που ανήκει στον Mustafa Gunes πριν από 3 ημέρες. 

Οι κάτοικοι της πόλης που ήθελαν να δουν το πως έμοιαζε πλέον ο κήπος, ήρθαν αντιμέτωποι βγήκε με την υπόγεια πόλη κάτω. Τώρα, όλοι οι κάτοικοι του Calis θέλουν οι αρχές να χειριστούν αυτή την κατάσταση και να φέρουν την υπόγεια πόλη στο προσκήνιο του τουρισμού.

Οι κάτοικοι της πόλης του Calis δήλωσαν σε μια ανακοίνωση: «Προσπαθούμε να αποκαλύψουμε αυτά τα μέρη για 20 χρόνια», είπε. Ο Alaattin Saritas, κάτοικος της πόλης ανέφερε ότι "πριν από δύο ημέρες, σημειώθηκε κατάρρευση στον κήπο αυτής της περιοχής στην πόλη μας. Μετά από αυτήν την κατάρρευση, όταν μπήκαμε και κοίταξα, είδαμε ότι ήταν το κέντρο των προηγούμενων υπόγειων πόλεων. Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε αυτά τα μέρη για 20 χρόνια. Ο κατεστραμμένος κήπος είναι το κύριο κέντρο της υπόγειου πόλης".




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail