Avia.pro: Εντολή εκτέλεσης για όποιον Τούρκο στρατιώτη παραδοθεί στο συριακό στρατό

Freepen.gr - Τα τουρκικά στρατεύματα, που πολιορκήθηκαν από το Συριακό στρατό, απαγορεύτηκε να παραδοθούν υπό την απειλή εκτέλεσης, αναφέρει το avia.pro. Η ρωσική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η τουρκική στρατιωτική διοίκηση απαγόρευσε στους στρατιωτικούς της να εγκαταλείψουν το παρατηρητήριο και να παραδοθούν στο συριακό στρατό υπό την απειλή εκτέλεσης.

"Κάθε προσπάθεια αποχώρησης από το παρατηρητήριο θα επιφέρει εκτέλεση. Έτσι στην Τουρκία φροντίζουν το στρατό τους", αναφέρει Σύριος στρατιωτικός στα κοινωνικά δίκτυα.

Νωρίτερα στην Άγκυρα, ανακοινώθηκε ότι οι Τούρκοι στρατιώτες δεν θα άφηναν τη θέση παρατήρησης κοντά στον οικισμό Μορέκ, ακόμη και αν περιβάλλεται από το συριακό στρατό και την έλλειψη σε προμήθειες. Προφανώς, αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ο στρατός της Συρίας επέτρεψε στα τουρκικά στρατεύματα να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους αλλά χωρίς όπλα και εξοπλισμό.

"Ο Ερντογάν γνωρίζει πολύ καλά ότι η παράδοση στον συριακό στρατό θα κλονίσει σοβαρά τη θέση του στην παγκόσμια σκηνή και θα τον οδηγήσει σε γελοιοποίηση. Ωστόσο, η Ρωσία υποστηρίζει τον Ασαντ και, ως εκ τούτου, η Άγκυρα, πιθανότατα, θα πρέπει να συνάψει συμφωνία σχετικά με την παράδοση στο Μόρεκ", σημειώνει στο τέλος το δημοσίευμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail