Πάρε να 'χεις Ταγίπ: Τα μαχητικά της Συρίας γάζωσαν με βαρέα πολυβόλα και το 8ο τουρκικό παρατηρητήριο

Freepen.gr - Το όγδοο τουρκικό σημείο παρατήρησης που βρίσκεται στο Sirman (Al Surman) κοντά στην πόλη Maarat al-Numan στην επαρχία Idlib στόχευσαν την Πέμπτη αεροσκάφη της Συριακής Αεροπορίας, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο "Ανατολή".

Δεν σημειώθηκαν ζημίες ή θύματα στο περιστατικό κατά το οποίο τα αεροπλάνα άνοιξαν πυρ με βαρέα πολυβόλα, σύμφωνα με αξιωματούχους που μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Το 8ο σημείο παρατήρησης βρίσκεται περίπου 25 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης Χαν Σέιχουν, που απελευθερώθηκε τις τελευταίες ημέρες από το συριακό στρατό και τις συμμαχικές πολιτοφυλακές την Τετάρτη μετά από έντονο βομβαρδισμό πυροβολικού και αεροπορικές επιδρομές.


Να θυμίσουμε ότι το ένατο τουρκικό παρατηρητήριο είναι πλέον περικυκλωμένο από δυνάμεις του συριακού στρατού που ελέγχουν τη γύρω περιοχή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail