Λιονταράκι 4 μηνών στην Καισάρεια σαν μωρό στην αγκαλιά επιστάτη αφού το απέρριψε η μητέρα του

Freepen.gr - Ένα λιοντάρι ηλικίας τεσσάρων μηνών που απορρίφθηκε από τη μητέρα του σε ζωολογικό κήπο στην Καισάρεια, βρήκε τη...γονική αγάπη σε έναν επιστάση του κήπου. Το λιονταράκι ονόματι

"Pusat" γεννήθηκε στις 23 Απριλίου ως το όγδοο μέλος του βασιλείου των λιονταριών στον κήποo του μητροπολιτικού δήμου, αλλά απορρίφθηκε σύντομα από τη μητέρα του και είχε πρόβλημα στη σίτιση, δήλωσε ο μάνατζερ Burhanettin Bacak στο Anadolu Agency.

Ο επιστάτης Adem Delioğlan το παρατήρησε και πήρε υπό την προστασία του τον Pusat με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πρόσθεσε ο Bacak τονίζοντας ότι πλέον το λιονταράκι απολαμβάνει τη ζωή του και η υγεία είναι πολύ καλή έχοντας ξεπεράσει κάποια μικροπροβλήματα υγείας.

Ο Delioğlan, ο οποίος φροντίζει ολόκληρο τον πληθυσμό των λιονταριών του ζωολογικού κήπου, δήλωσε ότι η απόρριψη του Pusat τον επηρέασε και ανέπτυξε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ζώο. Πρόσθεσε ότι αυτός και άλλοι συνάδελφοί του κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσουν ζωντανό τον Pusat.

«Φροντίζω τον Pusat από το πρωί μέχρι το βράδυ, σαν να ήταν το παιδί μου στο σπίτι μου, μπορώ να πω ότι ο Pusat μας βλέπει σαν πατέρα, κοιτάζει τις αντιδράσεις μας και ανταποκρίνεται όταν τον φωνάζουμε με το όνομά του", δήλωσε ο Delioğlan, ο οποίος αρκετές φορές δίνει γάλα στο λιοντάρι με μπιμπερό.








Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail