Δημοτικός εργάτης βρήκε τσάντα με χρήματα αξίας 360.000 δολ. και τα επέστρεψε στον ιδιοκτήτη

Freepen.gr - Ένας δημοτικός εργάτης στην επαρχία της Μάνισα στην Τουρκία βρήκε μια τσάντα που περιείχε 2 εκατομμύρια τούρκικες λίρες (360.000 δολάρια) σε ένα τοπικό πάρκο και την επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του, σύμφωνα με την hurriyetdailynews.com.

Ο Durmuş Uğur είδε την τσάντα στις 15 Αυγούστου σε έναν πάγκο που περιείχε μετρητά και επιταγές ενώ πότιζε τα φυτά και δέντρα στην περιοχή του Turgutlu, πριν την παραδώσει στους ανωτέρους του για να βρεθεί ο ιδιοκτήτη της.

Μιλώντας σε τελετή στην οποία παρέστησαν οι ιδιοκτήτες της τσάντας, ο Çetin Akın, δήμαρχος της πόλης, επαίνεσε την υποδειγματική συμπεριφορά του Uğur ως πρότυπο για όλη την Τουρκία.

Στον Uğur απονεμήθηκε χρυσό νόμισμα από τον δήμο Turgutlu.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την τελετή, ο Uğur είπε ότι ο Mahsun Örge ήθελε να του δώσει ένα δώρο για την παράδοση της τσάντας, αλλά δεν το δέχτηκε.

"Έκανα το καθήκον μου ως άνθρωπος, δεν μπορώ να δεχτώ κάτι που δεν είναι δικό μου", δήλωσε.

Ο Uğur είναι πατέρας δύο παιδιών, ένας από τα οποία πάσχει από επιληψία ενώ χρωστά 90.000 τουρκικές λίρες (πάνω από 16.000 δολάρια) σε χρεόγραφα για το σπίτι του και πιστωτικές κάρτες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail