Η Τουρκία κυνηγά το Ελληνικό υποβρύχιο «214» στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά που να το βρεί!

Freepen.gr - Την ώρα που η προσοχή εστιάζεται στις δεκάδες παραβιάσεις του εθνικού μας εναερίου χώρου και τις σκληρές αερομαχίες, όπως αναφέρει σε εκτενέστερο ρεπορτάζ το HELLAS JOURNAL του Μιχάλη Ιγνατιού, το τουρκικό κατασκοπευτικό CN-235 με τις ανθυποβρυχιακές δυνατότητες προχώρησε σε17 παραβιάσεις, ενώ εκινείτο στην ευρύτερη περιοχή του Καστελόριζου μέχρι το όριο του FIR Λευκωσίας.

Όπως φαίνεται οι Τούρκοι αναζητούν τα ελληνικά υποβρύχια που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή και πιθανότερα της κλάσης ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ (214) αλλά μάλλον χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Κατά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας οι Τούρκοι ιπτάμενοι των μαχητικών κατά μια έννοια απασχολούσαν τους πιλότους των Ελληνικών αεροσκαφών ώστε να μην ενοχλήσουν- αναχαιτίσουν το δικό τους αεροσκάφος, το κατασκοπευτικό.

Τα υποβρύχια ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ είναι ένα υπερόπλο στα χέρια του ΠΝ μαζί με το αναβαθμισμένο ΩΚΕΑΝΟΣ, ωστόσο οι "φίλοι και εταίροι" Γερμανοί τα πούλησαν και στην Τουρκία όπου έχει ήδη ξεκινήσει η ναυπήγηση του πρώτου από τα έξι συνολικά τύπου 214.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail