Αερομαχία σε υψόμετρο 20 χιλιομέτρων: Ρωσικό MiG-31 αναχαιτίζει "εισβολέα" στην στρατόσφαιρα!

Freepen.gr - Ένα βίντεο από το πιλοτήριο έδωσε μια εκπληκτική θέα της καμπυλότητας της Γης, καθώς το ρωσικό MiG-31BM ταξίδεψε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια μιας στρατιωτικής άσκησης μέσω της χαμηλότερης στρατόσφαιρας.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στη χερσόνησο της Καμτσάτκα στη ρωσική Άπω Ανατολή. Ένα από τα MiG-31 έπαιξε το ρόλο ενός εισβολέα που παραβίασε τον εναέριο χώρο της χώρας σε μέγιστη ταχύτητα και υψόμετρο, ενώ ένα άλλο MiG-31 απογειώθηκε για να το αναχαιτίσει. Για να καταστήσει την πρόκληση πιο δύσκολη, το δεύτερο MiG-31 έπρεπε να εντοπίσει τον αντίπαλό του χωρίς βοήθεια από τον έλεγχο εδάφους, δήλωσε ο εκπρόσωπος του στόλου του Ειρηνικού.

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι Zvezda τη Δευτέρα, δείχνει ότι το αεροπλάνο να απογειώνεται από το αεροδρόμιο πριν ανεβεί πάνω από 20 χιλιόμετρα στον αέρα, ενώ ταξιδεύει με ταχύτητα 2.500 χλμ / ώρα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail