Κοντά σε μεγάλη επιτυχία: Στο 1 χλμ από το Χαν Σέιχουν ο συριακός στρατός, οι Ρώσοι ξεκίνησαν ήδη να βομβαρδίζουν εντός πόλης

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) βρίσκεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τη στρατηγική πόλη Χαν Σέιχουν στο νότιο Idlib, σύμφωνα με στρατιωτική πηγή του Al-Masdar News το απόγευμα.

Σύμφωνα με την πηγή, η πρόοδος του Συριακού Αραβικού Στρατού το βράδυ του Σαββάτου, τον έβαλε σε θέση για πιθανή επίθεση στον Χαν Σέιχουν.

Με επικεφαλής τις δυνάμεις των Τίγρεων, ο Συριακός Αραβικός Στρατός κατάφερε να απελευθερώσει τις αγροικίες του Χαν Σέικουν, την κοντινή πόληΡακάγια και την κορυφογραμμή του λόφου Ραλ Ναρ στα βορειοδυτικά του Χαν Σέιχουν.

Εν τω μεταξύ το πρωί της Κυριακής τα ρωσικά αεροπλάνα ξεκίνησαν αεροπορικές επιθέσεις πλήττοντας θέσεις εντός πλέον της πόλης του Χαν Σέιχουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail