Συνεταιρισμός "ΠΟΛΙΤΕΙΑ": Ενα κόμμα του 0,74% μας ενημερώνει για άψογη συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ


Αύριο [σήμερα], στην τελευταία συνεδρίαση του απερχομένου ΠΣ, θα συζητήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από ένα σύστημα γεωτρήσεων στην περιοχή της Πολιτείας που, όπως περιγράφεται, έχει εξαντλήσει τον υδροφόρο ορίζοντα. Η ερώτηση είναι: γιατί οι υδροδοτούμενοι από αυτές τις γεωτρήσεις δεν παίρνουν νερό από την ΕΥΔΑΠ; Διότι πρόκειται για τον οικοδομικό συνεταιρισμό των βουλευτών "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" και τους έρχεται φτηνότερα για να γεμίζουν τις πισίνες τους. Δεν ξέρετε και πολλά για αυτόν τον συνεταιρισμό, έτσι δεν είναι;

Θάνος Τζήμερος

Να σας ενημερώσω. Από το 1953 και μετά, το κράτος παραχωρούσε έναντι ευτελούς τιμήματος εκτάσεις στον συνεταιρισμό. Παραχώρησε πάνω από 1000 στρέμματα στην Πολιτεία και 7500 στρέμματα στην Εύβοια (Σκορπονέρι). Όσα παραχωρούνταν ήταν εκτός σχεδίου. Ο συνεταιρισμός τα έκοβε σε οικόπεδα (συνολικά: 866 στην Πολιτεία και 1650 στην Εύβοια) και τα μοίραζε με κλήρωση στους βουλευτές οι οποίοι φυσικά φρόντιζαν να τα εντάσσουν στο σχέδιο και να καθίστανται κάτοχοι περιουσιακών στοιχείων ιδιατέρως μεγάλης αξίας. Καλό, ε; Όλοι οι βουλευτές: ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ. Όταν πρόκειται για τέτοια πράγματα, δεν υπάρχουν πολιτικές διαφορές. Το κόστος συμμετοχής στον συνεταιρισμό είναι αστρονομικό: 100 ευρώ η εγγραφή και 18 ευρώ η ετήσια συνδρομή! Εγγράφεσαι και περιμένεις την επόμενη διανομή με το ίδιο πάντα σύστημα. Για το κόλπο υπάρχει διακομματική ομερτά. Να γιατί οι μισοί Έλληνες δεν πάνε να ψηφίσουν καν.

Τι προτείνει λοιπόν η Περιφέρεια Αττικής στην τελευταία συνεδρίαση υπό την ηγεσία Δούρου; Την έγκριση των γεωτρήσεων, μολονότι, αναγνωρίζει ότι στραγγίζει τον υδροφόρο ορίζοντα. Μπορεί να κάνει διαφορετικά; Αλλά για να ρίξει στάχτη στα μάτια, απαγορεύει την πλήρωση πισινών με αυτό το νερό, χωρίς να βάζει ανώτατο όριο κατανάλωσης και χωρίς να εξηγεί πώς θα γίνεται έλεγχος στις πισίνες και αν θα υπάρχει ποινή σε περίπτωση παράβασης.

Αυτή την ενημέρωση την έχετε μόνο από το κόμμα που πήρε 0,74% στις εκλογές. Τα κόμματα των διψήφιων ποσοστών συμμετέχουν στον συνεταιρισμό.

Υ.Γ. Τα πολλά λάθη του εγγράφου της Περιφέρειας είναι ο κανόνας πλέον.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail