Ετοίμαζαν επίθεση μέσα στη νύχτα, αλλά τα Sukhoi τους έπιασαν και τους έστειλαν αδιάβαστους

Freepen.gr - Μια νέα επίθεση των τρομοκρατών τερματίστηκε πριν καν το ξεκίνημά της από τη ρωσική Πολεμική Αεροπορία το βράδυ της Κυριακής, αφού έπληξε το σημείο συγκέντρωσης του πρώην βορειοδυτικού τοπίου της κυβέρνησης του Χάμα.

Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποιούσε πτήση επιτήρησης πάνω τη βορειοδυτική Χάμα όταν εντόπισε μια συγκέντρωση ανδρών της Jaysh Al-Izza στο μεγάλο λόφο του Tal Malah.

Λίγο μετά την ανίχνευση αυτής της συγκέντρωσης, η ρωσική Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσε βαρύ βομβαρδισμό στο σημείο καταστρέφοντας το κτίριο που είχαν οι τρομοκράες ως σημείο συνάντησης.

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή του almasdarnews στη Χάμα, η επίθεση της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο περισσότερων από δέκα τρομοκρατών της Jaysh Al-Izza.

Εκτός από αυτήν την επίθεση, η ρωσική Πολεμική Αεροπορία κατέστρεψε επίσης μια αποθήκη πυρομαχικών της Jaysh Al-Izza μέσα στην πόλη Kafr Zita ενώ λίγο αργότερα ένα άλλο αεροσκάφος εξουδετέρωσε δύο οχήματα των ισλαμιστών στην περιοχή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail