Η Ρωσία ψάχνει το μεγαλύτερο ρήγμα και προσφέρει Su-35 στην Τουρκία

ΑΡ Φωτογραφία / Alexander Zemlianichenko Jr
Freepen.gr - Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα μελετήσει τη δυνατότητα αγοράς στρατιωτικών αεροσκαφών Su-35 της Ρωσίας, σύμφωνα με μια τουρκική στρατιωτική πηγή.

"Είναι ακόμα πρόωρο να μιλήσουμε για την αγορά από την Τουρκία ρωσικών μαχητικών Su-35, ο πρόεδρός μας θα αξιολογήσει αυτό το σημαντικό θέμα και θα κάνει επίσης δήλωση", ανέφερε η πηγή.

Νωρίτερα, ο γενικός διευθύνων σύμβουλος της Ρωσικής ROSTEC, Σεργκέι Τσεμέζοφ, δήλωσε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να παραδώσει μαχητικά Su-35 στην Τουρκία, εάν η τελευταία εξέφραζε μια τέτοια επιθυμία.

Την Τετάρτη, οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσαν ότι η αγορά από την Τουρκία των ρωσικών συστημάτων αεράμυνας S-400 έχει καταστήσει αδύνατη την παραμονή της Άγκυρας στο πρόγραμμα μαχητικών F-35.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail