Η Τουρκία προειδοποιεί τις ΗΠΑ να μην προχωρήσουν σε επιβλαβή βήματα με τους S-400

Freepen.gr - Η Τουρκία κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες να αποφύγουν επιβλαβή βήματα για τις διμερείς σχέσεις μετά την εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, που επανέλαβε ότι η Άγκυρα θα αντιμετωπίσει πραγματικές και αρνητικές συνέπειες για την απόκτηση ρωσικών αμυντικών συστημάτων S-400.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, Ακίμ Ακσόι δήλωσε ότι οι παρατηρήσεις της Morgan Ortagus του υπουργείου Εξωτερικών δεν ήταν σύμφωνες με το πνεύμα και το περιεχόμενο των συνομιλιών μεταξύ των προέδρων των δύο χωρών στη σύνοδο κορυφής της G20 τον περασμένο μήνα στην Οσάκα της Ιαπωνίας.

Παρά τις αυξανόμενες προσκλήσεις από τις ΗΠΑ προς την Τουρκία να εγκαταλείψει τη συμφωνία της με τη Ρωσία, οι Τούρκοι αξιωματούχοι περιγράφουν τη συναλλαγή τους με τη Ρωσία ως "ολοκληρωμένη συμφωνία" ενώ αυτές τις ημέρες αναμένεται η πρώτη παράδοση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail