Ισχυρές εκρήξεις μέσα στη νύχτα στον Πενταδάκτυλο! Ρωσικός S-200, drone ή μαχητικό αεροσκάφος;

Freepen.gr - Ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο κατέπεσε και εξερράγη στα Κατεχόμενα της Κύπρου, στον Πενταδάκτυλο όπως επιβεβαίωσαν οι τοπικές αρχές με επικρατέστερη ως τώρα εκδοχή ότι πρόκειται για αντι-αεροπορικό πύραυλο S-200 της συριακής αεράμυνας καθώς το περιστατικό συνέβη λίγο μετά την ενεργοποίησή της για να αποκρούσει μια αεροπορική επιδρομή που η Δαμασκός κατηγόρησε για το Ισραήλ.

"Τα αρχικά ευρήματα δείχνουν ότι το αντικείμενο που προκάλεσε την έκρηξη ήταν είτε αεροσκάφος που φέρει εκρηκτικά είτε άμεση εκρηκτική ύλη (πυραύλων)", γράφει ο Kudret Ozersay, υπουργός Εξωτερικών του ψευδοκράτους.

Τα γραπτά και τα σημάδια στα συντρίμμια θα μας επιτρέψουν να καταλάβουμε τι συνέβη σύντομα, σημειώνει ο τουρκοκύπριος.

Ακόμη μελετώντας τα συντρίμμια στο σημείο συντριβής στην περιοχή οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι το άγνωστο αντικείμενο δεν προέρχεται από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Ωστόσο με βάση τις πρώτες εικόνες υπάρχουν και άλλες ερμηνείες όπως ότι πρόκειται για καταρριφθέν μαχητικό αεροσκάφος.

















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail