Καταγγελία Βελόπουλου στο OPEN: προληπτικές προσαγωγές και ξύλο σε Ελληνες που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τη Μακεδονία!

Freepen.gr - Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε μέσω της εκπομπής "Ωρα Ελλάδος, καλοκαίρι" στο OPEN, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος ανέφερε τα εξής:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χθες το απόγευμα στην Κατερίνη πήγε ο κ. Παππάς, έκανε μια εκδήλωση. Συνελήφθησαν προληπτικά Ελληνες οι οποίοι ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τη Μακεδονία, το ξέρετε αυτό; 

[...]

Προληπτικά η Αστυνομία συνέβαλε κόσμο, προληπτικά! Επί Νέας Δημοκρατίας. Έχω καταγγελίες κι έπεσε και ξύλο! Αυτό κανένα κανάλι δεν το έδειξε γιατί αφορά τη Μακεδονία, αφορά τους Μακεδόνες, αφορά το όνομα της Μακεδονίας.

Αυτά είναι τα ενοχλητικά...Επί Νέας Δημοκρατίας προληπτικές συλλήψεις. Αυτά δε γίνονται πουθενά.

- Μήπως ήταν προσαγωγές και όχι συλλήψεις;

Για μένα δε με ενδιαφέρει αν είναι προσαγωγή. Τοπική κοινωνία είναι κ. Χασαπόπουλε. Γνωρίζονται μεταξύ τους οι άνθρωποι. Σήμερα το απόγευμα θα γίνουν προληπτικές προσαγωγές; Δε θα γίνουν, αλλά για τη Μακεδονία γίνονται.


Δείτε στο παρακάτω βίντεο από το 3:05:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail