Η ωμή αλήθεια από Κούρδο αξιωματούχο: Η Τουρκία θέλει την εισβολή στη Συρία για να κάνει αυτό που δεν πέτυχε το ISIS

Freepen.gr - Ο πρόεδρος του κουρδικού κόμματος του Μέλλοντος της Συρίας στην ανατολική πλευρά του Ευφράτη, Azad Oso μίλησε για τις απειλές του τουρκικού κράτους για εισβολή κατά της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας. Ο Oso ανέφερε ότι το τουρκικό κράτος επιδιώκει να επιτύχει τους στόχους του εκμεταλλευόμενο τις κρίσεις και τις συγκρούσεις που υφίστανται οι λαοί: «Και όταν ο λαός το απορρίπτει αυτό, το τουρκικό κράτος επανέρχεται με σφαγές, εκφοβισμό και τυραννία. Ως εκ τούτου, υπάρχει πάντα αίμα στην τουρκική ιστορική κατάσταση», αναφέρει το κουρδικό πρακτορείο ANF.

"ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ"

Ο Oso επεσήμανε ότι το τουρκικό κράτος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον πόλεμο στη Συρία και τη Μέση Ανατολή και πως η χώρα έχει προκαλέσει το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων. Δήλωσε ότι η Τουρκία θέλει τώρα να καταστρέψει το σύστημα των Δημοκρατικών Εθνών, το οποίο αναλαμβάνουν όλοι οι λαοί και οι θρησκείες.

"ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ISIS ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ"

Ο Oso παρατήρησε ότι η Τουρκία έχει αρχίσει να θεωρεί τις διπλωματικές συναντήσεις της Αυτόνομης Διοίκησης με τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ ως σοβαρή απειλή και πρόσθεσε πως ξεκίνησε τις απειλές της μετά την νίκη κατά των συμμοριών του ISIS. Πρόσθεσε, "Η Τουρκία σκοπεύει να κάνει ό, τι δεν μπορούσε να κάνει το ISIS".

Και τι είναι αυτό που δεν κατάφερε το ISIS μεταξύ άλλων και ενδιαφέρει την Τουρκία παρά τη μεγάλη βοήθεια που είχε από αρκετούς; Να εξαφανίσει το κουρδικό στοιχείο. Απλά τα πράγματα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail