Gemi Kurtaran, το νέο πλοίο διάσωσης για να μας αμφισβητήσει περισσότερο η Τουρκία στη Μεσόγειο

Freepen.gr - Όσοι σκοπεύουν να περιορίσουν την υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας στον κόλπο της Αττάλειας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Τουρκία θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα τις δραστηριότητες εξερεύνησης και γεώτρησης, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της χώρας, Fuat Oktay στις 21 Ιουλίου κατά την τελετή υποδοχής του ρυμουλκού -πολυλειτουργικού πλοίου διάσωσης, Gemi Kurtaran.

"Κάθε εκατοστό της γης μας είναι πολύτιμο για εμάς, καθώς και κάθε σταγόνα της θάλασσας μας είναι πολύτιμο και απαραίτητο", δήλωσε ο Fuat Oktay και συμπλήρωσε:

"Το ρυμουλκό Gemi Kurtaran θα επεμβαίνει στα ενδεχόμενα ναυτικά ατυχήματα στη Μεσόγειο και θα συμβάλει στην πρόληψη της θαλάσσιας ρύπανσης από τώρα και στο εξής".

Ο Oktay δήλωσε επίσης ότι "οι εξελίξεις στην περιοχή και η ταχέως μεταβαλλόμενη ισορροπία ασφαλείας στη θαλάσσια ζώνη έχουν καταστήσει απαραίτητο να μετακινήσουμε την αποτρεπτική δύναμη του ναυτικού μας σε περαιτέρω επίπεδα".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail