Το Ισραήλ έτοιμο να αρπάξει τα έξι F-35A της Τουρκίας

Freepen.gr - Οι χώρες που θέλουν να πρωταγωνιστούν στην ευρύτερη γειτονιά τους δεν αφήνουν τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Ως εκ τούτου και όπως ενημερώνει ο αναλυτής Babak Taghvaee, το Υπουργείο Αμυνας του Ισραήλ έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον του για την απόκτηση των έξι τουρκικών F-35A (συμπεριλαμβάνονται κι αυτά που αναμενόταν να παραδοθούν άμεσα).

Δεν είναι σαφές αν η Τουρκία μπορεί να τα πουλήσει (κι εμείς προσθέτουμε αν το θέλει) τα αεροσκάφη στο Ισραήλ ή όχι. Πάντως σε μια τέτοια περίπτωση, τα δύο πρώτα που έχουν ήδη παραδοθεί, θα πουληθούν σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 προχωρά με την άνεσή του, κουβέντα για καινούριο μαχητικό ούτε για αστείο, ενώ ακόμη βασανίζουμε το αν θα παραγγείλλουμε από τη Γαλλία φρεγάτες Belh@rra. Όσο για το σχέδιο του ελληνικού πολεμικού πλοίου ΑΛΣ, ούτε κουβέντα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail