Ο Τσίπρας θυμάται την πρώτη του εμπειρία στο Μαξίμου με την πτώση F-16 και το θάνατο δύο πιλότων και γελάει

Ο Αλέξης Τσίπρας θυμάται την πρώτη του εμπειρία στο Μέγαρο Μαξίμου το 2015 - να ενημερώνεται από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την πτώση του F-16 στην Ισπανία, που κόστισε τη ζωή στους Σμηναγούς Παναγιώτη Λάσκαρη & Αθανάσιο Ζάγκα και... γελάει.

Συγκεκριμένα είπε:

Και με το που μπαίνω μέσα, δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται, να μάθω ποιο είναι το λεγόμενο τριψήφιο τηλέφωνο, το κόκκινο τηλέφωνο, και χτυπάει αυτό το αναθεματισμένο τηλέφωνο και στην άλλη, δεν καταλαβαίνω ποιο τηλέφωνο, προσπαθώ να βρω ποιο είναι να το σηκώσω, ήταν το τριψήφιο, στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ τότε για να μου πει οτι έπεσε ένα ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος σε μια επίδειξη στην Μαδρίτη στην Ισπανία. Ωραίο ποδαρικό κάναμε (γέλια). Ωραίο ποδαρικό κάναμε (γέλια)




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail