Τζόνσον: "Τέρμα τα ΑΝ και τα ΑΛΛΑ, Brexit στις 31 Οκτωβρίου"

AP Photo
Freepen.gr - Ο νέος βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον υποσχέθηκε την Τετάρτη ότι θα υπάρξει Brexit στις 31 Οκτωβρίου, χωρίς "αν και αλλα" και θα αποδειχθούν λάθος "οι αμφισβητίες, οι δογματιστές, οι τρελοί" αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Μιλώντας έξω από την Downing Street, ο Τζόνσον - ο οποίος πρωτοστάτησε στην εκστρατεία "Leave" στο δημοψήφισμα του Brexit του 2016 - υποσχέθηκε να κάνει μια "νέα συμφωνία" με τις Βρυξέλλες.

Αφού διορίστηκε επισήμως από τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β ', ο Τζόνσον έκανε τη δήλωση αποστολής του, επιμένοντας ότι πρέπει να γίνει σεβαστή η ψηφοφορία για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

"Θα κάνουμε μια νέα συμφωνία, μια καλύτερη συμφωνία που θα μεγιστοποιήσει τις ευκαιρίες του Brexit", δήλωσε ο 55χρονος πρωθυπουργός και συμπλήρωσει:

"Έχω κάθε εμπιστοσύνη ότι σε 99 ημέρες θα το έχουμε πετύχει. Οι Βρετανοί έχουν περιμένει αρκετά".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail