Breakingdefense: Ο Λευκός Οίκος σταμάτησε δύο φορές το Πεντάγωνο πριν ανακοινώσει τις κυρώσεις της Τουρκίας



Freepen.gr - Ο Λευκός Οίκος, την Παρασκευή, ανέστειλε την ενημέρωση του Πενταγώνου σχετικά με τις κυρώσεις των ΗΠΑ που θα επιβληθούν στην Τουρκία μετά την πρώτη παράδοση των ρωσικών συστημάτων πυραύλων S-400, σύμφωνα με δημοσίευμα του breakingdefense.com το οποίο έχει ως ως τίτλο το ερώτημα αν ο Τραμπ θα κρατήσει την Τουρκία στο πρόγραμμα των F-35.

Η πρώτη παρτίδα ρωσικών αμυντικών συστημάτων έφτασε στην αεροπορική βάση στην Άγκυρα την Παρασκευή. Η παράδοση των συστημάτων S-400 θα συνεχιστεί με δύο ακόμα αποστολές και περίπου 80 Τούρκοι στρατιωτικοί θα εκπαιδευτούν στη Ρωσία τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Σύμφωνα με το breakingdefense.com, το Πεντάγωνο ανέβαλε δύο φορές την προγραμματισμένη ενημέρωση την Παρασκευή από ανώτερους αξιωματούχους σχετικά με τις κυρώσεις που θα επιβληθούν στην Άγκυρα.

"Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο Λευκός Οίκος ενέκρινε αλλά και σταμάτησε την προσεκτικά προγραμματισμένη ενημέρωση του Πενταγώνου η οποία είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής", γράφει το άρθρο υπογραμμίζοντας ότι ακόμη δεν είναι σαφές πότε θα σχολιάσει την εξέλιξη κάποιος κυβερνητικός.

Να αρχίσουμε να ανησυχούμε (περισσότερο);
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail