Συγκεντρώνουν δυνάμεις οι Κούρδοι στα ανατολικά του Ευφράτη για το φόβο των Τούρκων

Freepen.gr - Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας almasdarnews, η κουρδική πολιτοφυλακή YPG στέλνει μεγάλο αριθμό ενισχύσεων στα σύνορα μεταξύ Συρίας και Τουρκίας. Συγκεκριμένα ένας μεγάλος αριθμός

Ένας μεγάλος αριθμός ενισχύσεων από τις μονάδες Προστασίας του Λαού αναπτύχθηκαν πρόσφατα στη συρο-τουρκική μεθόριο στη βορειοδυτική περιοχή της Al-Hasakah.

Σύμφωνα με αναφορές από τη βόρεια Συρία, οι ενισχύσεις της YPG επεκτάθηκαν στη διέλευση των συνόρων στην πόλη Ras Al-Ayn.

Ταυτόχρονα, οι ακτιβιστές της αντιπολίτευσης ανέφεραν ότι οι δυνάμεις της YPG ξεκίνησαν επίσης να δημιουργούν νέες αντι-αρματικές τάφρους και αναχώματα στην παραμεθόρια περιοχή.

Αυτές οι αναφορές έρχονται μόλις μια εβδομάδα αφού αρκετά τουρκικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις συγκεντρώνουν σημαντικό αριθμό ενισχύσεων καθώς ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια επιχείρηση μεγάλης κλίμακας ανατολικά του Ευφράτη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail