Είναι τρελός ο Ερντογάν και εκβιάζει;


Εάν η Τουρκία εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ, ολόκληρη η ευρωπαϊκή συμμαχία του ΝΑΤΟ θα κλονιστεί και θα αμφισβητηθεί. Οι Ευρωπαίοι θα αισθάνονται μεγάλη ανασφάλεια και οι συνεχιζόμενοι πόλεμοι και συγκρούσεις των Νατοϊκών, που υποστηρίζονται από τους Ευρωπαίους συμμάχους της Ουάσινγκτον, μπορούν να μεταφερθούν σε βάσεις των χωρών του ΝΑΤΟ που θα είναι οι πρώτες που θα στοχεύσουν οι αντίπαλοι των ΗΠΑ, βυθίζοντας την Ευρώπη για τρίτη φορά σε 100 χρόνια σε έναν παγκόσμιο πόλεμο. 

υποναύαρχος ε.α.

Εντούτοις, αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό αλλά κανείς δεν ξέρει ή δεν είναι σε θέση να προβλέψει τη ζημιά και την καταστροφή ενός τέτοιου ενδεχομένου.

Οι κυρώσεις των ΗΠΑ δίνουν στην Τουρκία ένα καλό επιχείρημα να εγκαταλείψουν όχι μόνο το ΝΑΤΟ αλλά και το αμερικανικό δολάριο και να στραφεί προοδευτικά προς τη σύνδεση με τα ανατολικά νομίσματα, κυρίως το κινεζικό ή το ρωσικό νόμισμα, τοποθετώντας έτσι ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο της αμερικανικής οικονομίας.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι το σκληρότερο πλήγμα για την Ουάσινγκτον θα είναι όταν η Τουρκία εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ. Η διάσπαση του ΝΑΤΟ θα καταστρέψει τη δομή της δυτικής ισχύος στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, όπου οι ΗΠΑ εξακολουθούν να διατηρούν στρατιωτικές βάσεις. Αυτοί είναι οι βασικότεροι λόγοι που η τουρκική ηγεσία εκβιάζει και όχι η “τρέλα του Eρντογάν”!!!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail