Η Ρωσική Αεροπορία καθαρίζει τους μισθοφόρους φίλους της Τουρκίας: Η βασική αλλαγή που θορυβεί τους τρομοκράτες

Freepen.gr - Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία συνέχισε τις επιθέσεις της στη βορειοδυτική Συρία την Τετάρτη, στοχεύοντας σε αρκετές περιοχές υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών στην επαρχία του Ιντλίμπ.

Με ορμητήριο την Αεροπορική Βάση Hmeimim στη Λατάκια, τα ρωσικά μαχητικά στόχευσαν αρκετές βασικές περιοχές υπό τον έλεγχο της Hay'at Tahrir Al-Sham, συμπεριλαμβανομένων των βάσεων της τρομοκρατικής ομάδας στο οχυρό του Khan Sheikhoun.

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή του almasdarnews στη Χάμα, η ρωσική Πολεμική Αεροπορία βομβάρδισε επανειλημμένα τις βάσεις της Hay'at Tahrir Al-Sham και τη διαδρομή εφοδιασμού της Jaysh Al-Izza από το Khan Sheikhoun στο Kafr Zita και την Al-Latamnah.

Αυτές οι αεροπορικές επιδρομές είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλες απώλειες για τις τρομοκρατικές ομάδες, καθώς αναγκάστηκαν να παραμείνουν αδρανείς στον άξονα Χάμα - Ιντλίμπ την Τρίτη.

Την Τετάρτη, μια πηγή από τους Σύριους στρατιωτικούς είπε στο Al-Masdar ότι οι τρομοκράτες μετρούν τον Ιούλιο περισσότερους νεκρούς, από όσους τους προηγούμενους μήνες.

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι ισλαμιστές έχουν ήδη υποστεί περισσότερες από 300 απώλειες μόνο τον Ιούλιο, με μεγάλο αριθμό των θανάτων αυτών να οφείλεται από τις αεροπορικές επιδρομές της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail