Τραγωδία στη Σμύρνη με έκρηξη σε πετρελαιοφόρο: Ένας νεκρός και δεκαέξι τραυματίες

Freepen.gr - Μια έκρηξη σε πετρελαιοφόρο είχε ως απολογισμό ένα νεκρό και 16 τραυματίες στο λιμάνι στο πετροχημικό εργοστάσιο Petkim που λειτουργεί κρατική πετρελαϊκή εταιρεία SOCAR του Αζερμπαϊτζάν, δήλωσε ο υποδιοικητής της επαρχίας της Αλιάγα Erhan Günay στους δημοσιογράφους.

Νεκρός είναι ο Ιταλός Roberto Montegurdia ενώ νοσηλεύονται ακόμη 15 Ιταλοί κι ένας Ρουμάνος, μέλη του πληρώματος καθώς επίσης ένας εργαζόμενος του εργοστασίου.


"Στην αποβάθρα Petkim 5 περίπου στις 23:20 (2020 GMT), ξέσπασε πυρκαγιά εξαιτίας ενός απροσδιόριστου λόγου κατά τη σύνδεση με το ιταλικής σημαίας Synzania για την πλήρωση υγρών υδρογονανθράκων", δήλωσε η Petkim σε δελτίο Τύπου.

"Ως αποτέλεσμα της άμεσης παρέμβασης των ομάδων μας, η πυρκαγιά σβήστηκε και οι εργασίες ψύξης στο πλοίο συνεχίζονται", πρόσθεσε.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail