Αναφορές ότι μικρός ξιφίας θανατώθηκε από λουόμενους στη Χαλκίδα - Διαψεύδει κατηγορηματικά το Λιμεναρχείο

Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η αναφορά ενός συμβάντος πρωτοφανούς σκληρότητας στην πλαζ Αστέρια στη Χαλκίδα όταν έκανε την εμφάνισή του στα ρηχά ένας μικρός ξιφίας που ήταν έτοιμος να γεννήσει.

Αρχικά εικάστηκε ότι επρόκειτο για καρχαρία και αυτό προκάλεσε πανικό. Τελικώς διάφοροι άρχισαν να κυνηγούν το άτυχο ψάρι ενώ αρκετοί κατέγραφαν τις σκηνές με το κινητό τους.

Τελικά το ψάρι όπως σημειώνουν αυτόπτες μάρτυρες στο eviazoom.gr, που προφανώς ακολούθησε κάποια βάρκα, κυνηγήθηκε, πετροβολήθηκε και στη συνέχεια θανατώθηκε μπροστά στα στελέχη του Λιμεναρχείου.




 

Διαψεύδει το Λιμεναρχείο Χαλκίδας

Το enikos.gr επικοινώνησε με το Λιμεναρχείο Χαλκίδας, όπου ο αξιωματικός υπηρεσίας μας κατέστησε σαφές ότι το ψάρι δεν θανατώθηκε από τους λουόμενους. Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο με τρεις μέρες και όπως μας είπε ο λιμενικός, το ψάρι δεν ήταν ξιφίας, αλλά βασιλική ζαργάνα. Από τους λιμενικούς δεν έγινε αντιληπτό ότι πετροβολήθηκε από τους λουόμενους, αν και όπως μας είπε στο βίντεο φαίνεται κάποιοι να του πετάνε κάποια πλαστικά αντικείμενα.
Η βασιλική ζαργάνα, λοιπόν, είχε χάσει τον προσανατολισμό της και βγήκε στα ρηχά. Λίγη ώρα μετά το περιστατικό με τους λουόμενους την εντόπισε νεκρή ένας ναυαγοσώστης του λιμενικού. Επειδή το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις αναμένεται να εκδοθεί δελτίο Τύπου από το Λιμεναρχείο Χαλκίδας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail