Απόψε το χρώμα θα αλλάξει μόνο. Ο τοίχος θα παραμείνει ο ίδιος

xusenru / pixabay
Το τελευταίο διάστημα διακρίνεις κανείς ένα ντοπάρισμα των οργανωμένων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Σχόλια, φωτογραφίες και μηνύματα για...αγώνες. Βέβαια είναι κατανοητό. Ένα κόμμα που δεν έλαβε το μήνυμα της κάλπης του 2009, επανέρχεται.

Του Στρατή Μαζίδη

Τα πόστα θα αλλάξουν. Για πόσο; Δεν το γνωρίζει κανείς. Στην πραγματικότητα όμως θα αλλάξει τίποτε; Θα ακυρωθούν πολλές ενέργειες κι αποφάσεις της απερχόμενης κυβέρνησης οι οποίες βρίσκουν αντίθετο το ακροατήριο στο οποίο θεωρητικά απευθύνεται η ΝΔ;

Η ΝΔ δεν προτίθεται να ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ούτε να κάνει κάτι διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει ως τώρα για την τουρκική προκλητικότητα στην Κύπρο. Δε μας μίλησε για Θράκη, δε μας είπε για  την καταπιεσμένη μειονότητα στη Βόρεια Ηπειρο.

Τα λεγόμενα "προοδευτικά" νομοθετήματα του ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνουν.

Η προκαταβολή φόρου στο 100% θα παραμείνει. Ο ΕΝΦΙΑ θα μειωθεί αλλά και μετά από αυτό θα εξακολουθεί να είναι ένας βαρύς και άδικος φόρος.

Στο δημόσιο δε θα αλλάξει τίποτε. Πάλι δε φύγει ούτε ένας κι όταν λέμε ένας εννοούμε επίορκος, μη αποδοτικός κ.ο.κ.

Τα σοβαρά εθνικά, κοινωνικά, οικονομικά θέματα δεν αποτέλεσαν την κεντρική προμετωπίδα της προεκλογικής περιόδου. Το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν αν το βράδυ θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση, το εύρος αυτής και η περίπτωση να ψηφίσουμε το Δεκαπεντάγουστο.

Απόψε το χρώμα θα αλλάξει μόνο. Ο τοίχος θα παραμείνει ο ίδιος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail