Η Ρωσική Αεροπορία ενισχύει την παρουσία της στη Συρία: Επέρχεται "εκκαθάριση" των μισθοφόρων της Τουρκίας;

Russian Ministry of Defence
Freepen.gr - Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία φέρεται να έχει ενισχύσει την παρουσία της με επιπλέον αεροσκάφη στην αεροπορική βάση του Hmeimim στη Λατάκια σύμφωνα με ένα κανάλι στο Russian Telegram όπως αναφέρει το almasdarnews.

Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία φέρεται να έχει αναπτύξει δύο ζευγάρια νέων αεροσκαφών Su-34 και Su-25 στη Συρία ενώ το κανάλι δημοσίευσε δορυφορικές εικόνες που δείχνουν την παρουσία αυτών των αεροσκαφών Su-34 και Su-25 στην αεροπορική βάση Hmeimim.
Credit: https://web.telegram.org/#/im?p=@milinfolive
Credit: https://web.telegram.org/#/im?p=@milinfolive

Η εξέλιξη αυτή, εφόσον επιβεβαιωθεί έρχεται σε μια στιγμή κατά την οποία ο Συριακός Αραβικός Στρατός ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα στρατιωτική επιχείρηση στο εσωτερικό της επαρχίας του Ιντλίμπ μετά από μια σειρά αποτυχημένων επιθέσεων των τρομοκρατών στη βόρεια Χάμα.

Η πρόσφατη συσσώρευση ρωσικών στρατιωτικών αεροσκαφών θα μπορούσε να οφείλεται σε αυτή την επερχόμενη επιχείρηση του Συριακού Στρατού. Ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώνεται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail