Ένας ακόμη πονοκέφαλος για τον Ερντογάν: Τον απειλεί και το χαλιφάτο

Freepen.gr - Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) εξέδωσε την Τετάρτη ένα βίντεο στο οποίο απειλεί τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όπως ανέφερε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων Deutsche Presse-Agentur (dpa).

Το ISIS θεωρείται υπεύθυνο για μια σειρά επιθέσεων στην Τουρκία που σκότωσαν εκατοντάδες ανθρώπους από το 2015 μέχρι την τελευταία επίθεσή του το πρωί της 1ης Ιανουαρίου 2017 σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

"Ερντογάν, ο αλαζονικός τύραννος της Τουρκίας, δε νομίζουμε ότι τα σπαθιά των στρατιωτών του χαλιφάτου είναι πολύ μακριά από σένα", ανέφερε το dpa ότι λέει στα τουρκικά ένα από τα ομιλούντα στελέχη του ISIS στο βίντεο.

"Ξέρετε ότι το να βρίσκεται μαζί με τους σταυροφόρους δε θα σας βοηθήσει εναντίον των στρατιωτών του χαλιφάτου" καταλήγει ο τρομοκράτης σύμφωνα με το dpa.

Όταν εκτρέφεις φίδια, όπως έκανε η Τουρκία στην περίπτωση του ISIS καθώς υπάρχουν πολλές κατηγορίες για παροχή βοήθειας και κατά πολλούς συνεργασίας στην εξαγωγή λαθραίου πετρελαίου, τότε μπορεί να σε δαγκώσουν.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail