Τουρκμάνες λεβέντισσες του Ευφράτη: Δε θα αφήσουμε τους Τούρκους να μπουν στη γη μας

Freepen.gr - Η ανθρώπινη ασπίδα που ξεκίνησε κατά μήκος των συνόρων στο Gire Spi ενάντια στις απειλές εισβολής του τουρκικού κράτους συνεχίζεται με τη συμμετοχή διαφόρων λαών και θρησκειών. Οι γυναίκες του Τουρκμενιστάν δήλωσαν ότι θα υπερασπιστούν τα εδάφη τους, μεταδίδει το πρακτορείο ANF.

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ"

Η Fatme Tirkmeni καταδίκασε τις τουρκικές απειλές και είπε: «Συνεχίζουμε την ανθρώπινη ασπίδα σε σκηνές κατά μήκος των συνόρων για να διαμαρτυρηθούμε για τις απειλές του τουρκικού κράτους και για να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε ενωμένοι και πως δεν πρόκειται να δεχθούμε την εισβολή του τουρκικού κράτους στη γη μας. Η νεολαία μας έχει ζωή, ώστε να μπορούμε να ζήσουμε ειρηνικά και με ασφάλεια".

"ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ"

Η Saha Esaf ζήτησε την ενότητα μεταξύ των Σύριων γυναικών ενάντια στις απειλές εισβολής του τουρκικού κράτους και δήλωσε: "Κάτω από αυτή τη σκηνή, είμαστε ανθρώπινες ασπίδες για να σταματήσουμε το τουρκικό κράτος από το να εισβάλει στα εδάφη μας, απορρίπτουμε την εισβολή".

Η Xufran Raco δήλωσε ότι οι λαοί της Συρίας πρέπει να αντισταθούν στις επιθέσεις μιας εισβολής: "Το τουρκικό κράτος θέλει να βλάψει την ασφάλεια στην περιοχή και να καταστρέψει το σχέδιό μας να ζούμε μαζί. Με τις απειλές τους, το τουρκικό κράτος προσπαθεί να κρύψει την κρίση και να αποσπά την προσοχή των ανθρώπων του με απειλές εναντίον των γειτόνων του».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail