Τον έπιασαν με τη...γίδα στην πλάτη αλλά και τη φούντα στο σπίτι!

Συνελήφθη χθες (28.07.2019) το πρωί στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου, 30χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή. Επιπλέον σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, προχθές (28.07.2019) μεταμεσονύκτιες ώρες ο 30χρονος αφαίρεσε από τέσσερις οικίες οι οποίες βρίσκονται σε συγκρότημα κατοικιών, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 23.000 ευρώ.

Άμεσα από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 30χρονος, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του και σε περιβάλλοντα χώρο όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους δύο μέτρων.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail