Δεν έχουμε λόγο να αλληλοβριζόμαστε, ό,τι και αν ψηφίσαμε, το παλεύουμε!

Όποιος ονειρεύεται φιλελεύθερες αηδίες, δηλαδή φτωχοποίηση του συνόλου των πολιτών προς όφελος των λίγων ή ξεπούλημα της εθνικής ταυτότητας, είναι καταδικασμένος. Μπορεί να ψηφίζουμε συμβατικά ή να απέχουμε αλλά δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να καυχιέται ότι επικράτησε συντριπτικά.

Δεν έχουμε επιλογές ανάμεσα σε μη σκεπτόμενους που θεωρούν οικονομική πολιτική την ελεύθερη διαπραγμάτευση εργαζομένων και εργοδοτών, τη μείωση φόρων στους μεγάλους, την περαιτέρω ενίσχυση των τραπεζών και ιδεοληπτικούς εθνομηδενιστες που δεν καταλαβαίνουν τη σημασία της εθνικής ταυτότητας.

Το παλεύουμε και κάποια στιγμή θα βρούμε το δρόμο μας. Η αποχή είναι η μεγαλύτερη από το 1974. Δεν καταρρέει εύκολα το παλιό αλλά όταν σαπίσει αρκετά, το καινούριο πάντα γεννιέται. Όσοι απογοητεύτηκαν από το αποτέλεσμα ας θυμηθούν την τύχη του ΠΑΣΟΚ. Θέμα χρόνου είναι.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail