"Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να είσαι Έλληνας"

"Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να είσαι Έλληνας." Νεοκλης Παναγιώτου
Θα σας κτυπώ με τη ψυχή. Θα σας κτυπώ με το γράψιμο. Θα αναβοκατεβάζω τα χέρια και θα σας κτυπώ και θα βλέπω τη σκιά των χεριών μου να πέφτει στα κεφάλια σας. Θα σας κτυπώ μέχρι να γονατίσετε και να ζητήσετε συγνώμη πάνω από τους τάφους των νεκρών παλληκαριών. 

Πάνος Ιγνατίου

Δεν είναι τίποτε προσωπικό. Πρόκειται για μια Εθνική προδοσία που άρχισε με το αίμα αυτών των νεαρών παιδιών. Ήταν μόνο 23 χρόνων. Πέρασαν τα χρόνια τους στα βουνά και πολέμησαν για την Ένωση και την Ελευθερία της πατρίδας. Επέζησαν και τους δολοφόνησαν - δήθεν - Έλληνες αργυρωνητοι. Πληρωμένοι φονιάδες του διεφθαρμένου κράτους που δολοφονούσαν την ίδια στιγμή τις ιδέες ολοκλήρου Έθνους.

Γύρισαν τα όπλα κατά των εθνικών προσδοκιών και οδήγησαν τον τόπο στην καταστροφή. Θα πληρώσουν όλοι απέναντι στην ιστορία γιατί εγκατέλειψαν το όραμα της πατρίδας. Με τα όπλα του κράτους άδειασαν τις σφαίρες του μίσους σε ανυπεράσπιστα νέα παιδιά αντάρτες του Εθνικού οράματος. 

Η Κύπρος τώρα δεν πρέπει να μην ξεχάσει την διχόνοια που προκάλεσε το ίδιο το κράτος. Ο λαός να παραμείνει ενωμένος στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Να μην ξεχάσουμε τους φονιάδες και τα θύματα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail