"Απαρνησάσθω εαυτόν" για το Μάκη Βορίδη; Αυτό που δε βρήκα στην ιστοσελίδα του

Λίγο μετά την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης, τα ΜΜΕ του Ισραήλ προχώρησαν σε δημοσίευματα επικαλούμενα κυβερνητικές πηγές στο Τελ Αβίβ σύμφωνα με τις οποίες αποκλειόταν κάθε συνεργασία με το Μάκη Βορίδη στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης με το επιχείρημα ότι έχει αντισημιτικό παρελθόν.

Του Στρατή Μαζίδη
 


Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα και ο Μάκης Βορίδης έσπευσε να επισκεφθεί το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος αναρτώντας και μια σχετική λιτή δήλωση στο facebook του αποκαθιστώντας τα πράγματα. Βλέποντας πάλι τον υπουργό να απευθύνεται σε κάποτε ομόσταυλό του βουλευτή για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας πρακτικά ότι ο λαός την ενέκρινε κι έδωσε 3% σε όλους ήθελαν την κατάργησή της, σκέφτηκα να επισκεφθώ την ιστοσελίδα του.

Εκεί, κάποιος που δε γνωρίζει, μαθαίνει ότι η πολιτική σταδιοδρομία του κ. Βορίδη ξεκινά μόλις το 2007 με την εκλογή του ως βουλευτή με το ΛΑΟΣ.



Δεν υπάρχει καμία αναφορά ότι ο κ. Βορίδης ήταν πρόεδρος και όπως διαβάζουμε στη wikipedia ιδρυτής του Ελληνικού Μετώπου επί σειρά ετών με το οποίο μάλιστα πολιτεύθηκε αρκετές φορές έως και στις εθνικές εκλογές του 2004, ενώ την επόμενη χρονιά ανέστειλε τη λειτουργία του λόγω της ένταξης στο ΛΑΟΣ.

Το 2000 υπήρξε συνεργασία του Εθνικού Μετώπου με την Πρώτη Γραμμή του Κώστα Πλεύρη.





Εκείνα τα χρόνια σημείωνε ότι Κωνσταντίνος Καραμανλής και Νέα Δημοκρατία ξεπούλησαν την Κύπρο το 1974. Σήμερα είναι υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.


Αν ψάξει κανείς στο διαδίκτυο, ίσως βρει κι άλλα, καθώς επίσης κι ενδιαφέροντα βίντεο από την εποχή του ΛΑΟΣ.

Θα επαναλάβω πως ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου θέλει κι ό,τι θέλει. Ωστόσο βλέποντας την αντίδραση του Βορίδη μετά το τράβηγμα του αυτιού από το Ισραήλ και ιδίως το πως υπερασπίζεται τη Συμφωνία των Πρεσπών



όταν κάποτε τα έλεγε διαφορετικά



Δεν κρατήθηκα...και κλείνω με την απορία του πως μεταβάλλονται οι άνθρωποι στο πέρασμα του χρόνου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail