Κρυφοί πράκτορες πέρασαν πίσω από τις γραμμές των τρομοκρατών, "φύτεψαν" κι ανατίναξαν πυριτιδαποθήκη

Freepen.gr - Οι δυνάμεις της υπηρεσίας πληροφοριών του Στρατού της Συρίας διενήργησαν πρόσφατα μια επιχείρηση πίσω από τις εχθρικές γραμμές για να καταστρέψουν μια αποθήκη πυρομαχικών που ανήκει στους τζιχαντιστές του Idlib.

Σύμφωνα με την επίσημη πτέρυγα των δυνάμεων των Τίγρεων, οι στρατιωτικές δυνάμεις της Συρίας τοποθέτησαν τα εκρηκτικά και στη συνέχεια τα πυροδότησαν στην αποθήκη στρατιωτικών πυρομαχικών στην περιοχή Jabal Al-Arba'een της αγροτικής υπαίθρου του Idlib.

Οι Δυνάμεις του Τίγρη απελευθέρωσαν αρκετές φωτογραφίες από την επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένης της καταστροφής του κτιρίου, αφού οι στρατιωτικές δυνάμεις πληροφοριών της Συρίας έβαλαν τα εκρηκτικά τους.

Η επιχείρηση στο Jabal Al-Arba'een πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη. Οι δυνάμεις της υπηρεσίας πληροφοριών έχουν πραγματοποιήσει στο παρελθόν αρκετές επιθέσεις πίσω από εχθρικές γραμμές, αλλά δεν αποδέσμευαν συχνά εικόνες ή βίντεο που δείχνουν αυτές τις επιχειρήσεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail