Φοιτήτρια είχε μαζί της σκονάκι δύο μέτρων και ο καθηγητής την πέρασε εκτιμώντας την προσπάθειά της!

Freepen.gr - Μια ουκρανή φοιτήτρια που έκλεψε στις εξετάσεις στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Taras Shevchenko στο Κίεβο, είχε την τύχη, όχι μόνο να μην αποβληθεί, αλλά τελικά να περάσει και το μάθημα όπως γράφει η dailymail.co.uk.

Η φοιτήτρια της ιστορίας είχε ετοιμάσει ένα σκονάκι συνολικού μήκους δύο μέτρων (!) για την εξέταση του μαθήματος ευρωπαϊκής και αμερικανικής ιστορίας της περιόδου 1861-1918. Ωστόσο ο Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Yevgeny Magda αντελήφθη την παρουσία των σημειώσεων ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι εξετάσεις και τις πήρε αμέσως.

Εντούτοις δεν έδιωξε τη φοιτήτρια, αντίθετα την πέρασε και στο μάθημα. Ο ίδιος εξηγεί:

«Αυτές είναι σημειώσεις μιας κοπέλας .. Πέρασε την εξέταση. Συνήθως με ένα απλό σκονάκι, διώχνω τον εξεταζόμενο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν το έκανα επειδή εκτιμώ την προσπάθεια».

Ο Yevgeny Magda έδωσε στη δημοσιότητα και το σκονάκι:



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail