Η Ελλάς πριμοδοτεί τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων;





Στην Φλώρινα και στο χωριό Μελίτη, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 20 Ιουλίου έφτασαν εκατοντάδες Σκοπιανοί για να γιορτάσουν την επανάσταση του Ίλιντεν στην Ελλάδα. Σε βίντεο που έφερε στην δημοσιότητα ομάδα σε κοινωνικό δίκτυο, οι Σκοπιανοί διασκεδάζουν και γιορτάζουν με αλυτρωτικά τραγούδια.

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Και βέβαια, όσοι στην Ελλάδα υπερασπίστηκαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, σημείωναν ότι με την υπογραφή της σταματούν αυτόματα οι αλυτρωτικές επιδιώξεις των γειτόνων μας.

Εδώ λοιπόν βρίσκεται το εγκληματικό και παράδοξο! Που δεν είναι, αν σέβονται και αν τηρούν την εμετική Συμφωνία των Πρεσπών οι γείτονες Σκοπιανοί! Αλλά, αν την τηρεί η ελληνική Πολιτεία στο σύνολό της! Γιατί αντιλαμβανόμεθα, ότι η ελληνική πλευρά, δεν είναι δυνατόν να πριμοδοτεί τον αλυτρωτισμό των Σκοπιανών, παραβιάζοντας η ίδια αυτήν την κατάπτυστη Συμφωνία! 

Αφού ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φλώρινας Στέφανος Μπίρος με εντολή του Περιφερειάρχη, χρηματοδότησε την συγκεκριμένη εκδήλωση, όπου χόρευαν και τραγουδούσαν αλυτρωτικά τραγούδια! 

Όταν με την απόφαση Α/Α 2835 – 10 Ιουλίου 2019, με αριθμό πρωτοκόλλου 113383 αποφασίστηκε:
«Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης συνολικού ύψους επτακόσια ευρώ (700,00 €) για την πληρωµή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων των παρακάτω KAE του οικονομικού έτους 2019 για την συνδιοργάνωση της Π.Ε. Φλώρινας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του πνευματικού µορφωτικού συλλόγου Μελίτης στις 19 & 20 Ιουλίου 2019»!
(Το θέμα αντλήσαμε από το ιστολόγιο www.viadiplomacy.gr)! 

Θα μας απαντήσει η κυβέρνηση της ΝΔ; Θα μας απαντήσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης; Έχουν γνώση και άποψη περί του θέματος;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail