Σοβαρές καταγγελίες δημοσιογράφων για ΕΡΤ και ΑΠΕ: Τι αναφέρουν για τον τρόπο λειτουργίας

Σε σοβαρές καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατούσε στην ΕΡΤ και το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησαν ο επί σειρά ανταποκριτής από τη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός και ο αρθρογράφος του liberal.gr, Γιώργος Παπαδόπουλος Τετράδης.

Αιτία κι αφορμή το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγής» όπου η εφημερίδα συνέκρινε την κυβέρνηση Μητσοτάκη με το καθεστώς της Βόρειας Κορέας. Ο Θανάσης Αυγερινός κοινοποιώντας την ανάρτηση του έτερου δημοσιογράφου, σχολιάζει:

Στα οκτώ και πλέον χρόνια, που εργάστηκα ως ανταποκριτής του ΑΠΕ στη Μόσχα μέχρι να απολυθώ από τον Μ.Ψύλο το 2015, ποτέ δεν είχε πέσει το Πρακτορείο τόσο χαμηλά σε κομματικό έλεγχο των ειδήσεων, σε απόκρυψη, κατασκευή ή αλλοίωσή τους κατά πώς βόλευε το κυβερνητικό αφήγημα. Λίγους μήνες μετά την απόλυσή μου ο Ψύλος διαπίστευσε στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών τον κομματικό εκλεκτό, που παραμένει ως και σήμερα διαπιστευμένος, χωρίς να έχει γράψει πάνω από 10-20 ανταποκρίσεις στη ροή του Πρακτορείου όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail