Τώρα ο τουρκικός στρατός ανοίγει πυρ και εναντίον παιδιών που βόσκουν πρόβατα

Freepen.gr - Ένα παιδί στοχεύτηκε από Τούρκους στρατιώτες καθώς βοσκούσε πρόβατα στην περιοχή Bradost του νότιου Κουρδιστάν, στο βόρειο Ιράκ, δηλαδή εκτός Τουρκίας, όπως αναφέρει το κουρδικό πρακτορείο ANF.

Καθώς το τουρκικό κράτος έχει εντείνει τις επιθέσεις κατοχής του στο Νότιο Κουρδιστάν, οι Τούρκοι στρατιώτες έχουν επιτεθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών στους πολίτες που ζουν σε αρκετά σημεία της περιοχής Bradost στο Sidekan του Hewler.

Ένα παιδί με το όνομα Reyan Zubeyr δέχθηκε επίθεση από Τούρκους στρατιώτες ενώ ποίμαινε τα πρόβατά του στο χωριό Alikan στην περιοχή Bradost την Πέμπτη το πρωί.

Τούρκοι στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον της περιοχής όπου ο Reyan βοσκούσε τα πρόβατα. Το παιδί παράτησε τα πρόβατα κι έτρεξε να σώσει τη ζωή του. Αργότερα δήλωσε ότι ορισμένα από τα πρόβατά του παρέμειναν στην περιοχή όπου βρίσκονται οι στρατιώτες του τουρκικού στρατού, καταλήγει η ανταπόκριση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail