«Οι αμερικανικές βάσεις στην περιοχή βρίσκονται στην εμβέλεια των ιρανικών πυραύλων»

Freepen.gr - Ο υπουργός Πολιτιστικών και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ιράν, Χουσεΐν Ναζάτ, δήλωσε την Τρίτη ότι οι δυνάμεις της χώρας του θα καταστρέψουν τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ στα ύδατα του Περσικού Κόλπου.

"Οι αμερικανικές βάσεις στην περιοχή βρίσκονται στην εμβέλεια των ιρανικών πυραύλων", δήλωσε ο Ναζάτ. "Οι πυραύλοι μας θα στοχεύσουν τις βάσεις των ΗΠΑ σε γειτονικές αραβικές χώρες σε περίπτωση οποιασδήποτε επίθεσης στη χώρα μας".

Ο ιρανός στρατιωτικός αξιωματούχος τόνισε ότι «ο πόλεμος δεν βρίσκεται στην ατζέντα του Τραμπ και θέλει να σύρει την Τεχεράνη να διαπραγματευτεί υπό τη μέγιστη πίεση».

Ο Ναζάτ επεσήμανε ότι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ δεν αντέδρασε στην κατάρριψη του αμερικανικού drone διότι γνώριζε πως «οι βάσεις από τις οποίες θα διεξάγονταν οι επιχειρήσεις από τις ΗΠΑ βρίσκονται εντός του βεληνεκούς των πυραύλων μας».

"Το Ιράν έχει θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του Ισραήλ και τώρα ανησυχεί για τη Σαουδική Αραβία, την Αμερική και το Ισραήλ. Η Τεχεράνη δίνει αυτόν τον πόλεμο στα σύνορα του εχθρού και όχι στα δικά της", προειδοποίησε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail